Francouzská terina je tradiční hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Francouzské paštiky se výrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Složení: vepřové maso, kančí maso 21%, kuřecí játra, mléko, vejce, sůl, koňak 0,8 %, koření, přírodní aroma. Alergeny: mléko, vejce. Výživové údaje na 100g: energetická hodnota: 1247 kJ / 301 kcal, tuky: 27 g, -z toho nasycené mastné kyseliny: 9,9 g, sacharidy: 0,6 g, -z toho cukry <0,5 g, bílkoviny: 14 g, sůl: 1,8 g.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář