Krůtí terina s Armagnacem 180 g
Lehce kořeněná krůtí terina na Armagnacu.
Francouzská terina je tradiční hrubozrnná paštika. Připravuje se z vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Francouzské paštiky se výrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Složení: vepřové maso, krůtí 21%, kuřecí játra, mléko, vejce, sůl, Armagnac 1%, přírodní aroma, koření. Alergeny: mléko, vejce. V
ýživové údaje na 100g: energetická hodnota: 1167kJ / 282kcal, tuky: 24,7g, -z toho nasycené mastné kyseliny: 9,3g, sacharidy: 0,33g, -z toho cukry: 0,33g, bílkoviny: 14,6g, sůl: 1,59g.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář