Rillettes s kachním masem na pomerančích 180 g
Tradiční francouzská masová pomazánka s masem z kachny. Nejlépe chutná na světlé bagetě, nebo domácím kváskovém chlebu. K finálnímu dozdobení přidáme sterilovanou okurku, nebo brusinkový džem.
Kachní maso 42 %, vepřové maso, husí sádlo, vepřová kůže, pitná voda, pomeranč, pomerančová kůra, cukr a vanilkový cukr, sůl, koření /pepř, rozmarýn, tymián/.
Jak servírovat:
Rillettes servírujeme při pokojové teplotě na světlou bagetu, můžeme přidat brusinky.
Trvanlivost:
1 rok
Skladování:
Skladujte od 0 do +25 °C. Po otevření skladujte do 7 °C a spotřebujte do 2 dnů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář