Rillettes s kohoutím masem na víně 180 g
Tradiční francouzská masová pomazánka s masem z kohouta. Nejlépe chutná na světlé bagetě, nebo domácím kváskovém chlebu. K finálnímu dozdobení přidáme sterilovanou okurku, nebo brusinkový džem.
Kohoutí maso 50 %, maso ze slepice, vepřová kůže, husí sádlo, červené víno, drcená rajčata, slanina, pitná voda, sůl, cibule, česnek, koření /bobk. list, nové koření, tymián, pepř, paprika, kmín, petržel, hořčičné semínko, muškátový květ/.
Jak servírovat:
Rillettes servírujeme při pokojové teplotě na světlou bagetu, můžeme přidat brusinky.
Trvanlivost:
1 rok
Skladování:
Skladujte od 0 do +25 °C. Po otevření skladujte do 7 °C a spotřebujte do 2 dnů.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář