Zaječí terina s koňakem 180 g
Zaječí terina s příchutí koňaku. Doporučujeme k červenému vínu
Francouzská terina je tradiční hrubozrnná paštika. Připravuje se ze vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky. Francouzské paštiky se výrábějí tradiční metodou bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů. Složení: vepřové maso, zaječí maso 21%, kuřecí játra, mléko, vejce, sůl, koňak, koření, přírodní aroma. Alergeny: mléko, vejce. Skladování při teplotě do 25°C. Po otevření uchovávejte při teplotě pod 4°C a spotřebujte do 2-3 dnů. Nejlépe podávejte chlazené.
Výživové údaje na 100g: energetická hodnota: 1153kJ / 277kcal, tuky: 24,2g, -z toho nasycené mastné kyseliny: 8,8g, sacharidy: 0,51g, -z toho cukry: 0,38g, bílkoviny: 14,5g, sůl: 1,73g.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.